Kehähaiden nyrkkeilijät iskivät kahdella rintamalla

Vielä 17-vuotias Tatu Maunu (vas) kilpaili ensimmäistä kertaa miesten sarjassa, jossa ottelut käydään ilman pääsuojaa

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät kilpailivat lauantaina kahdella rintamalla, kun osa kilpaili Tampereella Nääsnyrkkeilyissä ja osa Järvenpään Ring Nightissa. Tiia-Mari Rantakylä ja Alfred Hoxha nousivat kehään Mansessa, ja Keski-Uusimaan illassa puolestaan esiintyivät Tatu Maunu ja Ari Baktyar.

Tiia-Mari Rantakylä sai naisten 57-kiloisissa vastaansa Tampereen Voimailuseuran Emma Jokiahon. Rantakylä löysi ottelurytminsä kohdalleen päätöserässä, mutta “too little, too late”-strategia ei pelastanut ottelua, joten kotikehän Jokiaho vei pistevoiton nimiinsä 3-0.

Alfred Hoxha kohtasi C-junioreiden 51-kiloisissa Akaan Iskun Tshepo Saarisen. Vastustaja oli pidempi, mutta Hoxha otteli tyylikkäästi ja napsi osumia taidokkailla lyönneillään. Voitto matkasikin ansaitusti Espooseen kaikin tuomariäänin.

Tatu Maunu otti miesten 60-kiloisissa mittaa Ahjo Training Centerin Tomi Kasperista, joka tunnetaan paremmin vapaaottelijana. Maunu piti ohjakset tiukasti käsissään, hallitsi kehätapahtumia ja iski voittoon arvostelutuomareiden yksimielisellä päätöksellä.

Ari Baktyaria vastaan asettui miesten 52-kiloisissa Someron Voiman Artturi Petsujev. Tasaisessa ottelussa molemmilla oli hetkensä, mutta Petsujev iski aavistuksen paremmalla työmoraalilla ja voitti ottelun tuomariäänin 3-0.

Nääsnyrkkeilyissä Kehähaiden kilpailijoiden kulma-avustajina ahersivat Mikko Rupponen ja Cassandra Franck. Ring Nightissa puolestaan ottelijoita avustivat Petteri Maunu ja Anne Katas.