Nikita ja Miika voittokkaina Lahdessa

Kehähaiden vapaaottelijat esiintyivät mallikkaasti lauantain kisoissa

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat kilpailivat lauantaina kolmimiehisellä joukkueella Suomi MMA Cupissa Lahden Total Centerillä. Estradille astelivat Nikita Talja, Badou Faal ja Miika Ahonen, kaikki kilpailivat IMMAF-säännöillä.

Ensimmäisenä kehään asteli Nikita Talja, joka kohtasi Loop Martial Artsin Mikael Toivolan. Kaksikko vaihtoi ensimmäisessä erässä painavia lyöntejä ja kävivät matossa vuoroin alla ja päällä. Nikita vei toisessa erässä upeiden pystytilanteiden jälkeen vastustajansa mattoon ja dominoi tiensä sivukuristukseen. Toivola oli pakotettu taputtamaan ja voitto matkasi Espooseen luovutusotteella.

Seuraavana Kehähaiden ottelijana oli vuorossa Badou Faal, jota vastaan asettui Loop Martial Artsin Dmitri Litvinenko. Ensimmäissä erässä Badou otteli upeasti ja dominoi erän. Toisessa erässä kaveri pääsi mukaan peliin ja lopulta kolmannessa erässä Badou joutui taipumaan tuomarin tullessa väliin ja näin Litvinenko nappasi TKO-voiton nimiinsä.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, kehään asteli Miika Ahonen ja vastakkaiseen kehäkulmaan kapusi Joonas Rintala MMA Seinäjoelta. Miika otteli vakuuttavasti alusta saakka, eikä vastustaja ehtinyt peliin mukaan lainkaan. Espoolainen löi hommalle sinetin jo ensimmäisessä erässä lukitessaan takakuristuksensa paikoilleen ja seinäjokinen joutui taputtamaan luovutuksen merkiksi.

Ottelijoita avustivat Lahden turneella Abdul Hussein ja Janika Antinmaa. Kehähaiden hulppeissa kannustusjoukoissa nähtiin meritoituneet kamppailu-urheilijat Max Hynninen ja Emmi Saarela.