Potkunyrkkeilijät hyvässä vireessä Helsinki Openissa

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijät ryhmäkuvassa Helsinki Openin päätteeksi

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijät osallistuivat lauantaina Helsinki Openiin kuuden kilpailijan voimin. Kehään nousivat Emmi Saarela, Cassandra Franck, Sara Nurmi, Volodymyr Holubiev, Max Hynninen ja Tobias Österberg.

Emmi Saarela sai K1 60-kiloisten sarjassa vastaansa painoluokkaa pienemmän Jyväskylän Jigotain Janita Immosen. Espoolainen hyödynsi oivallisesti ulottuvuusetuaan, hallitsi keskikehää ja napsi pistevoiton oikeutetusti kaikin tuomariäänin 3-0.

Cassandra Franck kohtasi junioreiden Full Contact 65-kiloisissa pari vuotta itseään nuoremman Helsingin Ju-jutsklubin Ida Franckin. Cassandra hallitsi ottelun kulkua alusta alkaen ja vastustaja ei ehtinyt ulottuvamman espoolaisen tempoon mukaan. Niimpä voitto matkasikin Espooseen toisen erän luovutuksella.

Sara Nurmi kohtasi K1 52-kiloisssa jo tutuksi käyneen kilpakumppanin, Jyväskylän Jigotain Elsa Närhen. Voitto matkasi Keski-Suomeen kaikin tuomariäänin, mutta Sara oli tyytyväinen kehitykseensä.
- Otin aiempaa paremmin, eteenpäin on menty, tästä on hyvä jatkaa, espoolainen päätti.

Volodymyr Holubiev sai K1 81-kiloisssa vastaansa GB Gymin ammattilaisvapaaottelija Markus Rytöhongan. Helsinkiläinen haastoi alussa hyvin alapotkuillaan, mutta kokeneempana pystyottelijana Volodymyr löysi ottelun edetessä paikkoja hyökkäyksilleen ja lopetti ottelun tyrmäävällä polvipotkullaan toisessa erässä.

Max Hynninen otti K1 63,5-kiloisssa mittaa Combat Academy of Finladin Sami Alkhalafista. Max hallitsi hyvin etäisyyttä, napsi osumia etenkin lyönneillä sekä alapotkuillaan ja vei täysiaikaisen ottelun nimiinsä ansaitusti kaikin tuomariäänin.

Tobias Österberg sai K1 60-kiloisssa kahden debytantin kohtaamisessa vastaansa Hämeenlinnan Kushin-kanin Aleksi Helkiön. Ottelu oli tasainen, mutta Helkiö osui enemmän ja vei kolmen vauhdikkaan erän päätteeksi voiton nimiinsä tuomareiden yksimielisellä päätöksellä.

Lisäksi MMA Lappeenrantaa potkunyrkkeilyssä edustava Omar Tugarev kilpaili menestyksekkäästi K1 71-kiloisssa. Omar voitti kaikin tuomariäänin Combat Academy of Finlandin Jimi Juvosen, joka on miesten 63,5-kiloisten hallitseva SM-kultamitalisti. Tugarev palkittiin kilpailujen parhaana miesottelijana. Parhaana naisottelijana palkittiin Elsa Närhi.

Espoon Kehähaiden koutseina Helsinki Openissa ahersivat Abdul Hussein ja Tiia-Mari Rantakylä. Kilpailuissa käytiin kaikkiaan 18 ottelua. Tapahtuma järjestettiin koronapandemian takia ilman yleisöä. Tulokset liiton sivuilla > > >