Krav Magan peruskurssilla harjoiteltiin itsepuolustusta

Espoon Kehähaiden Krav Magan peruskurssilla harjoiteltiin tehokasta itsepuolustusta yhtä ja useampaa hyökkääjää vastaan

Krav Magan tammikuussa alkanut peruskurssi huipentui torstaina Practitioner 1 -tason kokeeseen. Tasokokeet otti vastaan Ove Björqvist, jota antoi jokaiselle kokelaalle henkilökohtaisen palautteen kokeen päätteeksi. Björqvist kehui kurssin kokonaistasoa hyväksi, kurssilaiset olivat omaksuneet opetetut asiat erinomaisesti.

Krav Magan peruskurssilla oli tuttuun tapaan letkeä fiilis niin harjoituksissa kuin tasokokeessakin. Harjoittelua leimasivat reipas tekeminen ja tahto oppia itsepuolustusta. Kurssin ohjaajat kehuivat treeneissä vallinnutta innostusta, joka entisestään kohotti ilmapiiriä ja edisti kurssilaisten motivaatiota. Myös kurssilaisten antama palaute oli varsin positiivista, joten tästä on hyvä jatkaa.

Practitioner 1 -tason suorittivat:
Aromaa Marko
Bernardi Angelina
Korchoun Maria
Lumela Anni
Mattila Joel
Poutanen Mikko
Pulkkinen Hanna
Salmela Tomi
Tala Henrik
Evans Ilona

Onnittelut harjoittelijoille uusista tasoista ja ohjaajille hyvästä opetuksesta!