Potkunyrkkeilyn peruskurssi huipentui vyökokeeseen

Potkunyrkkeilyn päättynyt peruskurssi jatkaa harjoittelua omana ryhmänään

Potkunyrkkeilyn syksyn peruskurssi huipentui keskiviikkona 15.10. keltaisen vyön kokeeseen. Ryhmän tiivis ja motivoitunut harjoittelu näkyi vyökokelaiden hyvänä teknisenä tasona. Kurssin pääpaino oli lajin perustekniikoissa, niiden soveltamiseen liittyvissä taitotasoa kehittävissä harjoitteissa sekä fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä.

Ryhmä jatkaa toistaiseksi treenaamista samoilla harjoitusajoilla omana ryhmänään ennen kuin heidät yhdistetään harrastajiin. Peruskurssin jälkeiseen harjoitteluun tuo monipuolisuutta moninaiset pariharjoitukset sekä uusien tekniikoiden harjoittelu. Tuntumaa kontaktiin aletaan hakea kontrolloitujen tehtäväharjoitteiden kautta.

Keltaisen vyön suorittivat:
Aalto Rasmus
Aronen Samuli
Carstens Miika
Castren Saku
Engberg Maria
Ezmurziev Elbuzar
Ezmurziev Esmurz
Haakana Miisa
Hoang Long
Jones Jenna
Jones Neneh
Kallio Samuel
Koivisto Kasper
Koivula Antti
Koivula Nella
Kolehmainen Ruth
Kukkonen Niko
Melametsä Julius
Miftari Avi
Nguyen Tommy
Pesonen Mikko
Poranen Khia
Ruottu Kaarlo
Stolt Nea
Troska Gregor

Vyökokeet vastaanotti Suomen Potkunyrkkeilyliiton graduointivaliokunnan varapuheenjohtaja Petteri Maunu 6.dan.