Jamba, Max ja Omar voitokkaina Cagessa

Mikko Rupponen, Joni Salovaara, Janne Elonen-Kulmala ja Antti Latva-Kyyny pääsivät kisojen päätteeksi juhlimaan voittoa

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat kilpailivat kolmen miehen voimin lauantain Cagessa Helsingin Kulttuuritalolla. Häkkiin nousivat Janne “Jamba” Elonen-Kulmala, Max Hynninen ja Omar Tugarev.

Jamba kohtasi illan pääottelussa Primus Fight Teamin / Sports Academy no.1 Tuomas Grönvallin. Pelin henki oli kaikki kolme erää melko selkeä: Elonen-Kulmala piti pystyottelua liikkeessä ja napsi osumia, Tuomaksen pyrkiessä viemään ottelua mattoon. Jannekin judoili alasvientejä, mutta häkin seinä asettui vääriin kohtiin, jolloin Grönvall päätyi pinon päällimmäiseksi. Ottelusta muodostui huikea jännitysnäytelmä, joka päättyi täyden ajan jälkeen Jamban voittoon hajaäänin.

Max Hynnisen vastustaja vaihtui viime metreillä ja lopulta ottelu käytiin 61,2-kiloisten sijaan 68 kilon catch weightissä. Maxia vastaan asettui normaalisti höyhensarjassa otteleva Sisu Gymin Mika Räsänen. Hynninen ei hätkähtänyt kokoerosta ja väänsi hienosti voiton enemmistötuomiolla.

Omar Tugarevia vastaan asettui RNC Sport Clubin kokenut Eemil Kurhela, joka voitti Omarin elokuussa SM-kisoissa mielipiteitä herättäneellä tuomiolla. Tällä kertaa Tugarev vakuutti myös tuomariston paremmuudestaan ja vei ottelun nimiinsä ansaitusti kaikin tuomariäänin.

Jannen ammattilaisottelu käytiin Unified Rules -säännöin. Maxin ja Omarin ottelut käytiin IMMAF-säännöin.