Kehähaille kolme kultaa Forssasta

Ari Baktyar oli lauantaina yksi kolmesta kultaa iskeneestä Kehähaiden pugilistista

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät kilpailivat lauantaina Peran kisoissa Forssassa. Nuorattuun neliöön astelivat Theo Kolehmainen, Antton Korpas, Ari Baktyar, Tiia-Mari Rantakylä ja Sara Nurmi. Tatu Maunu jäi tällä kertaa ilman ottelua.

Theo Kolehmainen sai miesten 75-kiloisissa vastaansa Boxing Team Hervannan Ari Nevalaisen. Kolehmainen vei väkevällä esityksellään nimiinsä kaikki erät, vaikka ei kovien harjoitusmäärien vuoksi ollutkaan näissä kisoissa ihan herkimmillään. Selkeä voitto matkasi kuitenkin Espooseen kaikin tuomariäänin.

Viimeisen vuoden A-juniori Antton Korpas kohtasi miesten 75-kiloisissa Crestin Kosti Immosen. Korpas piti ottelun liikkeessä ja oli vastustajaansa osuvaisempi joka erässä. Voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä ja Antton veikin pistevoiton nimiinsä puhtaasti 5-0.

Ari Baktyaria vastaan asettui miesten 52-kiloisissa Ringside Gymin Mohammed Conteh. Baktyar hallitsi kehätapahtumia oivallisella liikkellä sekä suunnanvaihdoillaan, ja iski joka erässä vastustajaansa tarkemmin. Hyvällä työmoraalilla iskenyt espoolainen veikin pistevoiton ansaitusti nimiinsä.

Tiia-Mari Rantakylä otti naisten 57-kiloisissa mittaa Tampereen Voimailuseuran Emma Jokiahosta. Tasaisessa taistossa molemmilla oli hetkensä, espoolaisen ollessa parhaimmillaan toisessa ja kolmannessa erässä. Jokiaho terävät iskut jäivät kuitenkin paremmin tuomareiden mieleen ja hän kirjasi pistevoiton itselleen.

Sara Nurmi sai vasta toisessa nyrkkeilyottelussaan vastaansa jo 15 ottelun kokemuksella iskeneen Forssan Nyrkkeilijöiden A-juniori Emma Syyrin. Forssalainen pääsi ottelun alussa osumaan näyttävillä lyönneillään ilman sen suurempaa vaikutusta, mutta kehätuomari katsoi kuitenkin tarpeelliseksi keskeyttää koitoksen kotikehän ottelijan eduksi, joten Sara sai tällä kertaa tyytyä hopeamitaliin.

Urheilutalo Feeniksissä käydyissä kilpailuissa iskettiin kaikkiaan 35 ottelua. Espoon Kehähaiden kulmamiehenä ahersi Petteri Maunu.