Janika ja Omar iskivät tuplavoitot Helsingissä

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat iskivät lauantaina voittoja ja kokemusta

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat kilpailivat launtaina Helsingissä GB Gymin isännöimässä Suomi MMA Cup / MMA Bash 22 -tapahtumassa. Kisahäkkiin nousivat Janika Antinmaa, Omar Hussein, Ivan Winter ja Robin Abdulhamed. Janika, Omar ja Ivan kävivät kukin kaksi ottelua.

Janika Antinmaa otti ensimmäisessä matsissaan mittaa Turun Finnfighters’ Gymin Eili Ristimäestä. Espoolainen hallitsi etäisyyttä, mittaili vastustajaansa muutamilla lyönneillä ja osuikin vahvasti. Antinmaa nosti tempoa ottelun edetessä ja tuomari keskeytti ottelun espoolaisen rummuttaessa turkulaista koukuillaan. Janika voitti ottelunsa avauserän teknisellä tyrmäyksellä.

Antinmaa sai toisessa ottelussaan vastaansa Tallinnan Tokonin Alisa Bostonin. Virolainen hyökkäsi päättäväisesti, mutta Janika iski vahvasti vastaan kerta toisensa jälkeen. Lopulta Antinmaa vei vastustajansa mattoon oivallisella kahden jalan kaadollaan. Boston yritti passivoida ottelua matossa, mutta Janikan siirtyi sivusidontaan ja kiristi Von Flue -kuristuksensa kohdilleen. Janika Antinmaa vei voiton nimiinsä ensimmäisen erän kuristuksella.

Robin Abdulhamedia vastaan asettui Järvenpään Sisu Gymin Mika Räsänen. Robin liikkui hyvin läpi ottelun ja oli pystyottelussa vastustajaansa aloitteellisempi sekä osuvaisempi. Abdulhamed puolusti suurimman osan Räsäsen kaatoyrityksistä, mutta jäi kuitenkin pinon alimmaiseksi joka erän lopun kaatotaisteluissa. Tasainen ja täysaikainen ottelu päätyi tällä kertaa Robin Abdulhamedin pistetappioksi.

Juniori Omar Hussein kohtasi vapaaotteludebyytissään MMA Imatran Pavel Podvokinin. Hussein liikkui hyvin ja hallitsi etäisyyttä. Omar vei imatralaisen mattoon jalkakampilla, hallitsi matossa ja vei voiton nimiinsä takakuristuksella ensimmäisessä erässä.

Omar Hussein kohtasi toisessa koitoksessaan Järvenpään Sisu Gymin Rene Vainiomäen. Omar otti vastustajansa potkusta kiinni, vei mattoon, hallitsi positioita ja kiristi voiton ensimmäisen erän D’arce-kuristuksella.

Ivan Winter sai ensimmäisessä mittelössään vastaansa Turun Finnfighters’ Gymin Hlynur Rúnarssonin. Parivaljakko mittaili toisiaan hetken pystyssä, kunnes turkulainen ajoi Ivanin häkkiä vasten. Espoolainen puolusti vastustajansa ensimmäiset kaatoyritykset, mutta lopulta Rúnarssonin onnistui kaadossaan ja pääsi espoolaisen selkään. Ottelu päättyikin hetkeä myöhemmin luovutusotteeseen turkulaisen saadessa takakuristuksensa kohdilleen.

Ivan otti toisessa ottelussaan mittaa Combat Societyn Ville-Pekka Vartiaisesta. Winter otteli rennosti, liikkui hyvin ja iski kovia osumia lyönnein sekä potkuin vieden ensimmäisen erän nimiinsä. Toisessa erässä espoolaisen selkä kääntyi potkun päätteeksi, jolloin Vartiainen pääsi livahtamaan selkään ja sai kuristuksensa kohdilleen. Ivan koki harmillisen toisen erän tappion erinomaisen akunsa päätteeksi. Ivan Winter sai kuitenkin erinomaista ottelukokemusta.

Kilpailujen parhaana juniorina palkittiin Omar Hussein ja koko kilpailujen parhaana palkittiin Janika Antinmaa. Kehähaiden koutseina ahersivat Abdul Hussein, Janne Elonen-Kulmala, Mikko Rupponen ja Joni Salovaara.