Antton Korpas aloitti kisakautensa voitokkaasti

Antton Korpas sai sunnuntaina hyvän startin syyskaudelle

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät aloittivat sunnuntaina kisakautensa Ruskiksen Skaboissa neljän nyrkkeilijän voimin. Nuorattuun neliöön astelivat Antton Korpas, Theo Kolehmainen, Ari Baktyar ja Tiia-Mari Rantakylä.

Antton Korpas sai vastaansa ikäluokkaa nuoremman, mutta painoluokkaa isomman Joutseno Boxing Clubin Juho Suvannon. Vasenkätinen Etelä-Karjalan edustaja laittoi tiukasti kampoihin, mutta kokeneempi espoolainen vei kaikki erät nimiinsä ja napsi voiton kaikin tuomariäänin 3-0.

Theo, Ari ja Tiia-Mari saivat kukin vastaansa yli 10 kertaa kokeneemmat pugilistit, joten liikkeellä oltiin vahvasti altavastaajan asemissa. Espoolaiset lähtivät kuitenkin rohkeasti haastamaan ja saivatkin hyvää ottelukokemusta.

Theo Kolehmainen sai miesten 75-kiloisissa vastaansa Helsingin Tarmon Amin Nurin ja iski taitavaa moninkertaista SM-kultamilastia vastaan täydet erät. Voitto jäi kuitenkin pääkaupunkin kaikin tuomariäänin.

Ari Baktyar kohtasi miesten 52-kiloisissa maajoukkueiskijä Shirahmad Hasamin Savate Clubilta. Arin otteet paranivat koitoksen edetessä ja saipa hän kertaalleen lyötyä hammassuojat vastustajansa suusta. Pistevoitto kirjattiin kuitenkin ansaitusti Hasamin nimiin.

Tiia-Mari Rantakylä joutui ottelemaan kisojen päätösottelussa naisten 60-kiloisissa painoluokkaa isompaa isäntäseuran Naiimo Bulhania vastaan. Lohjalta nyrkkeilyoppinsa ammentanut Naiimo oli espoolaista taitavampi ja pystyi isompana myös hallitsemaan tapahtumien kulkua läpi täysaikaisen ottelun.

Espoon Kehähaiden koutseina ahersivat Petteri Maunu ja Mikko Rupponen.