Max, Eetu ja Olari voittivat Virossa

Kehähaiden vapaaottelijat hakivat Tallinnasta kansainvälistä kisakokemusta

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat kilpailivat lauantaina Tallinnassa viiden kilpailijan voimin Vabaring 13 -tapahtumassa, josta muodostui Viron toistaiseksi isoimmat vapaaottelukilpailut. Estradille astelivat Max Hynninen, Eetu Ekebom, Olari Sääsk, Omar Tugarev ja Hussein al-Zankanah.

Max Hynninen sai suomalaisten välisessä taistossa vastaansa peräti kahta painoluokkaa kookkaamman John Tedeschin GB Gymiltä. Max otteli monipuolisesti ja iski kokoerosta huolimatta voittoon hajaäänin 2-1.

Junioreissa Eetu Ekebom voitti ensiksi ylivoimaiseen tyyliin Spordiklubi Englasin Roman Kurmin. Toisessa ottelussaan Eetu kärsi tappion GB Gymin Ali Letifille.

Olari Sääsk otti mittaa Loop Martial Artsin Yannick Chaudharysta. Ottelusta ei puuttunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita Olarin esittäessä vauhdikkaita otteitaan. Voitto matkasi Espooseen ansaitusti kaikin tuomariäänin.

Omar Tugarev joutui ottelemaan painluokkaa ylempänä kohdatessaan Tokonin Sergei Strinzan. Omar sai hyvistä otteistaan tyytyä pistetappioon isompaa ja kokeneempaa virolaista vastaan.

Hussein “Nuni” al-Zankanah otti suomalaisten keskinäisessä kamppailussa mittaa Finnfighters’ Gymin Mohammad Alista. Nuni kävi kovan täysaikaisen taiston, mutta sai tyytyä hyvistä otteistaan huolimatta pistetappioon.

Kehähaiden koutsina Viron-turneella ahersi Janika Antinmaa. Kilpailut isännöi 3d Treening.