Timo Suhonen voitti suomenmestaruuden

Timo Suhonen nousi totutusti korkeimmalle podiumille

Espoon Kehähaiden Timo Suhonen, Max Hynninen, Jyri Lehti ja Jalmari Ikävalko osallistuivat 29.-30. elokuuta brasilialaisen ju-jutsun SM-kilpailuihin Vantaan Tikkurilassa. Timo osallistui purppuravöisten yli 100,5-kiloisten sarjaan, Max kamppaili sinivöisten alle 64-kiloisten sarjassa, Jyri kilpaili sinivöisten 76-kiloisissa ja Jalmari osallistui valkovöisten 82,3-kiloisiin.

Timo Suhonen sai välierissä vastaansa Lahden Barreto Jiu-Jitsun Eemi Karhun. Suhonen otteli varmuudella ja vei ottelun nimiinsä kuristuksella. Loppuottelussa Timo otti mittaa Crest Professional Fighting Centerin Ville Ruuskasesta. Timo vei hyvätasoisen ottelun nimiinsä pistein ja sai kaulalleen kultaisen mitalin.

Tuore vapaaottelun suomenmestari Max Hynninen kohtasi välierissä Jyväskylän Fight Clubin Tiago Nascimenton. Taitavana mattomiehenä tunnettu Hynninen lähti kääntymään kuristusyrityksestä pukupainin kannalta väärään suuntaan ja jäi kuristukseen kiinni häviten ottelunsa luovutusotteella. Max sijoittui pronssille.

Jyri Lehto kärsi avauskierroksen tappion Polar Jiu Jitsu Teamin Sebastian Sonntagille ja jäi ilman mitalia. Jalmari Ikävalko sai tunnustaa avauskierroksen ottelussaan GB Gymin Karl Schultheisin paremmakseen ja jäi ilman mitalia.