Koronaviruksen myötä ohjatut harjoitukset vaihtuvat vapaaharjoituksiin

Espoon Kehähait noudattaa valtionjohdon ohjeita tarpeettoman lähikontaktin välttämisessä ja peruu koronaviruspandemian takia ohjatut harjoitukset 16.-29.3.2020 ajalle. Ohjattujen harjoitusten sijaan harjoitustilat ovat jäsenille avoinna vapaaharjoittelua varten normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Vapaaharjoittelussa tulee varmasti olemaan normaaleja harjoituksia väljempää, jolloin lähikontaktin välttäminen on mahdollista. Paikalla tulee osan aikaa olemaan ohjaajia, joilta voi tarvittaessa pyytää neuvoa. Vapaaharjoittelussakin on tärkeä muistaa hygienia ja sairaana ei missään nimessä saa tulla paikalle. Kädet ja jalat tulee pestä huolellisesti vedellä ja saippualla ennen ja jälkeen harjoitusten.

Potkunyrkkeilyn keltaisen vyön kokeet pidetään aiemmin ilmoitetun mukaisesti keskiviikkona 18.3.2020 klo 20.30.

Lauantain 14.3.2020 Spagetti BJJ -seminaaria ei järjestetä koronaviruspandemian takia. Seminaari tullaan järjestämään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.