Kehähaille kolme voittoa Helsinki Openissa

Cassandra, Tiia-Mari ja Saara saivat Helsinki Openista hyvää kisarutiinia tulevia SM-kilpailuja varten

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijät osallistuivat lauantaina Helsinki Openiin kolmen kilpailijan voimin. Kehään nousivat Tiia-Mari Rantakylä ja Saara Laitinen sekä debytantti Cassandra Franck. Kaikki kolme kilpailivat K1-noviisisäännöin.

Tiia-Mari Rantakylä kohtasi 56-kiloisissa NHB Iisalmen Hanna-Kaisa Mäen. Rantakylä hallitsi etäisyyttä liikkeellään, rytmitti ottelua ja vei kehätapahtumat nimiinsä voittaen ottelun kolmannen erän keskeytyksellä.

Saara Laitinen kamppaili tällä kertaa 60-kiloisissa ja sai vastaansa Jyväskylän Jigotain Elina Kallion. Laitinen laittoi tiukasti kampoihin Keski-Suomen edustajalle, mutta Kallio hyödynsi ulottuvuusetunsa oivallisesti ja vei voiton nimiinsä kaikin tuomariäänin 3-0.

A-juniori Cassandra Franck sai 65-kiloisissa vastaansa Tampereen Ju-jutsukoulun Ronja Ikulin. Ottelun alku käytiin tasaisissa merkeissä, mutta loppua kohden espoolainen pääsi niskan päälle ja kehätuomari vihelsi pelin poikki kolmannessa erässä nenäverenvuodon takia. Ottelun voittanut Cassandra kilpaili vielä uudelleenkin ja kohtasi toisessa ottelussaan Viron Victoria Kapperin. Franck hallitsi kehätapahtumia ja kehätuomari keskeytti ottelun toisessa erässä espoolaisen hyväksi.

Kilpailuissa käytiin kaikkiaan 22 ottelua. Espoon Kehähaiden valmentajina ahersivat Michael Bäckman ja Sara Nurmi.