Kehähaiden nyrkkeilijät voitokkaina Rusalla

Ari (vas) ja Ahmad (oik) iskivät hienot debyyttivoitot sunnuntaina

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät osallistuivat sunnuntaina Ruskiksen Skaboihin kolmen kilpailijan voimin. Kilpaottelun saivat debytantit Ahmad Jaf ja Ari Baktyar. Alfred Hoxha jäi tällä kertaa ilman vastustajaa ja sai tyytyä pistariharjoituksiin.

Ahmad Jaf otti A-junioreiden 60-kiloisissa mittaa Kouvolan Nyrkkeilijöiden Antti Salmisesta. Ottelu oli kahden debytantin väliseksi hyvätasoinen ja tasaväkinen. Salminen oli kaksikosta pidempi, mutta Jaf väisteli vastustajansa pahimmat hyökkäykset. Molemmilla oli hetkensä, mutta Ahmad hallitsi ottelun kulkua taidokkaalla kehätyöskentelyllään ja vei ottelun lopulta nimiinsä ansaitusti kaikin tuomariäänin 3-0.

Ari Baktyar sai A-junioreiden 52-kiloisissa vastaansa Someron Voimailijoiden kokeneen Artturi Petshujevin. Ari oli vastustajaansa selkeästi pidempi ja paransi ottelun edetessä ulottuvuusetunsa hyödyntämistä. Matsin kulku kääntyikin loppua kohden selkeästi espoolaisvoittoiseksi ja Ari napsi hyviä osumia niin vartalosta kuin päästäkin. Somerolaisen hyvä alku johti kuitenkin hajaäänipäätökseen ja voitto matkasi Espooseen pistein 2-1.

Kehähaiden koutsina ahersi Petteri Maunu, jota avusti kattava joukko seuran nyrkkeilijöitä.