Jamba dominoi Cagessa

Jamba palasi lauantaina tositoimiin 15 kuukauden ottelutauolta

Espoon Kehähaiden ammattilaisvapaaottelija Janne “Jamba” Elonen-Kulmala palasi tositoimiin lauantaina Cage 50 -tapahtumassa. Jamba kohtasi Helsingin Kulttuuritalolla isketyssä iltamassa Bulgarian Kostadin Enevin.

Espoolainen hallitsi häkin tapahtumia alusta alkaen ja vei vastustajansa tonttiin. Enev puristi kaikin voimin suomalaisen kaulaa alasviennin puolustuksessa, mutta ei saanut tiukasta otteestaan huolimatta Jambaa taltutettua. Elonen-Kulmala kontrolloi mattotapahtumia menestyksekkäästi saatuaan päänsä irti bulgaarin syleilystä.

Jamba aloitti toisen erän räväkästi ja riepotteli vastustajansa mattoon. Enev yritti nousta pystyyn ja espoolainen lähti potkaisemaan hivenen liian aikaisin osuen reidellä bulgarialaista päähän. Koko halli näki Kostadin Enevin ylinäyttelevän tilanteessa väittäessään pitkään näkevänsä kaiken kahtena laittoman polvipotkun takia.
- Olin syönyt hänen sielunsa jo siinä kohtaa, hän haki vain huojentavaa ulospääsyä, Janne totesi matsin jälkeen.

Espoolaisleirissä uumoiltiin vastustajan häviävän luovutuksella, mutta tuomaristo päätyi No Contestiin tulkittuaan tilanteen epäselväksi. Joka tapauksessa Janne Elonen-Kulmala otteli hyvin ja vei vastustajaansa kuin litran mittaa. Jamba kapuaa häkkiin seuraavaksi huhtikuun Cagessa.