Potkunyrkkeilijät kilpailivat Baltic Openissa

Tiia-Mari, Saara ja Sara ottelivat viikonloppuna ensimmäistä kertaa ulkomailla. Kuva: Michael Bäckman

Kolme Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijää haki viikonloppuna kansainvälistä kisakokemusta Tallinnassa isketystä Baltic Openista. Kisakehään nousivat Sara Nurmi, Saara Laitinen ja Tiia-Mari Rantakylä.

Sara Nurmi otteli 52-kiloisissa ja sai vastaansa Viron kokeneen Crista Padun. Sara paineisti virolaista loppuun saakka, mutta taitava Padu napsi voittoon tarvittavat osumat hyvällä pelisilmällään. Kotikehän ottelija veikin voiton nimiinsä tuomariäänin 3-0.

Saara Laitinen sai 60-kiloisissa vastaansa Viron Olga Borisenkon. Laitinen johti ottelua avauserän jälkeen, mutta Borisenko kiristi ruuvia loppua kohden ja kiri pisteitä kiinni. Ottelu päätyikin lopulta virolaisen voittoon hajaäänin 2-1.

Tiia-Mari Rantakylä kohtasi 60-kiloisten päätösottelussa Laitisen voittaneen Olga Borisenkon. Rantakylä haki osumia jälkitilanteista, virolaisen pyrkiessä pitämään tempoa. Tasainen taisto päätyi lopulta Borisenkon voittoon hajaäänin 2-1.

Kehähaiden koutsina uurasti Michael Bäckman.