Theo ja Tiia-Mari voittoihin Nääsnyrkkeilyissä

Theo Kolehmaisen ja Ari Nevalaisen ottelu jäi harmittavasti kesken päiden kolahdettua yhteen

Espoon Kehähait osallistui lauantaina Nääsnyrkkeilyihin kolmen pugilistin voimin. Nuorattuun neliöön nousivat Theo Kolehmainen, Tiia-Mari Rantakylä ja Sara Nurmi.

Theo sai miesten 75-kiloisissa vastaansa Boxing Team Hervannan itseään kokeneemman Ari Nevalaisen. Tamperelainen otteli oikea kylki edellä, puolusti tarkasti ja iski monipuolisesti eri kulmista. Avauserä kulki hienokseltaan espoolaiskomennossa, vaikka molemmilla olikin omat hetkensä. Toisessa erässä ottelijoiden päät kolahtivat yhteen ja Kolehmaisen silmäkulmaan tuli haava, joka pakotti kehätuomarin keskeyttämään ottelun. Ottelu pisteytettiin ensimmäisen erän perusteella ja voitto matkasi Espooseen tuomariäänillä.

Sara kohtasi Tampereen Voimailuseuran Maria Mehtälän naisten 54-kiloisissa. Kokeneempi isäntäseuran edustaja oli alusta alkaen niskan päällä, mutta Sara paransi otteitaan kamppailun edetessä. Nurmi teki erä erältä enemmän töitä ja löysi rentoutta otteisiinsa, mutta joutui kuitenkin taipumaan pistetappioon nyrkkeilydebyytissään.

Tiia-Mari Rantakylä otti naisten 60-kiloisissa mittaa Tampereen Voimailuseuran Veronica Jalanderista. Tiia liikkui hyvin ja napsi osumia vastaiskuillaan. Painoluokkaa isompi Jalander kävi loppuun saakka hanakasti päälle ja vei niukasti nimiinsä ottelun päätöserän. Kaksi ensimmäistä erää kulkivat kuitenkin Rantakylän komennossa ja pistevoitto matkasikin ansaitusti Espooseen.