Kolehmainen iski miesten TUL-turnauksen hopeaa

Theo Kolehmainen (vas) iski hopealle ensimmäisessä miesten TUL-turnauksessaan

Espoon Kehähait osallistui yhden nyrkkeilijän voimin 17.-19. tammikuuta Kemissä iskettyyn yleisen sarjan TUL-turnaukseen. Kehähaita edusti Theo Kolehmainen, joka kamppaili miesten 75-kiloisten sarjassa.

Theolla on vahva urheilutausta, vaikka onkin nyrkkeillyt kilpaa vasta vajaan vuoden. Kolehmainen osallistui nyt ensimmäistä kertaa avoimeen turnaukseen ja eteni suoraan loppuotteluun, kun sarjassa olikin vain kaksi osallistujaa.

Espoolainen sai vastaansa taitavan ja rutinoituneen Lahden Kalevan Anton Embulajevin, joka on juuri siirtynyt miesten sarjaan. Embulajev voitti viime vuonna nuorten pohjoismaiden mestaruuden, edusti Suomea EM-kisoissa ja valittiin vuoden parhaaksi poikanyrkkeilijäksi.

Lahtelainen oli vielä hivenen liian taitava ja onnistui välttämään espoolaisen pahimmat iskut. Voitto matkasikin täysiaikaisen kolmieräisen päätteeksi ansaitusti Lahteen kaikin tuomariäänin. Kolehmainen sai kuitenkin hyvää kokemusta uransa toistaiseksi tasokkainta vastustajaa vastaan.