Max ja Hussein voittoihin Turun Suomi MMA Cupissa

Max Hynninen (oik) dominoi otteluaan alusta alkaen. Kuva: Kalle Ryökäs

Espoon Kehähaiden vapaaottelijat kilpailivat 14.12. Turun Suomi MMA Cupissa neljän urheilijan voimin. Häkkiin kapusivat Max Hynninen, Robin Abdulhamid, Hussein Al Zankanah ja Olari Sääsk,

Max Hynninen sai 65,8-kiloisten IMMAF-säännöin käydyssä kamppailussa vastaansa Loop MMA:n Arttu Uusimäen. Max hallitsi ottelua alusta alkaen joka osa-alueella ja vei voiton lopulta nimiinsä giljotiinikuristuksella kolmannessa erässä ajassa 2.25.

Robin Abdulhamid otti 63 kilon catchweight-painoluokassa mittaa Finnfighters’ Gymin Roope Tuomesta. Robinilläkin oli hetkensä IMMAF-säännöin käydyssä ottelussa, mutta turkulainen rikkoi sääntöjä Robinin alasviennin yhteydessä ja ottelua jatkettiin sen jälkeen pystyssä, jolloin espoolainen menetti momentuminsa. Voitto jäikin Turkuun von flue -kuristuksen myötä ajassa 1.51.

Hussein AL Zankanah kohtasi C-säännöin 70,3-kiloisissa Lahden Kamppailulajikeskuksen Leevi Heinon. Hussein hallitsi joka erää ja napsi hyviä osumia niin lyönneillä kuin potkuillakin. Voitto matkasikin Espooseen ansaitusti kaikin tuomariäänin.

Olari Sääsk osallistui -C-säännöin 70,3-kiloisiin ja sai vastaansa Hipkon Ville Päiväniemen. Ottelu oli äärimmäisen tiukka, mutta espoolainen sai kuitenkin täyden otteluajan päätteeksi tyytyä hopeasijaan.