Nyrkkeilijät hyvässä vireessä kauden päätöskisoissa

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät iskivät sunnuntaina 8. joulukuuta Somerolla neljän kilpailijan voimiin. Nuorattuun neliöön nousivat Theo Kolehmainen, Tatu Maunu, Alfred Hoxha, Abdelsalam El Gendy.

Espoon Kehähat osallistui perinteisiin Someron hopeahanskakisoihin neljän pugilistin voimin

Theo otti miesten 75-kiloisissa mittaa Someron Voiman Ahmed Alista. Kokeneempi somerolainen liikkui ja pyrki pitämään ottelua kaukoetäisyydellä taitavilla iskusarjoillaan. Kolehmainen puolestaan pyrki lähiotteluun hakemaan ratkaisua vahvoilla koukuillaan, mutta Ali sitoi menestyksekkäästi kahdessa ensimmäisessä erässä. Espoolainen muutti taktiikkaa kolmanteen erään ja olikin päätössessiossa parhaimmillaan. Koitos oli kokonaisuudessaan tasainen ja päätyi kotikehän ottelijan voittoon hajaäänin 3-2.

Tatu kilpaili A-junioreiden 56-kiloisissa ja sai vastaansa Ringside Gymin Jussi Pajuniemen. Parivaljakko kohtasi jo neljättä kertaa, joten tuntevat toistensa tyylit jo hyvin. Maunu yhdisteli lyöntejään liikkeeseen ja hyökkäyskulmien vaihtoon, Pajuniemi puolestaan pyrki lähelle hakemaan osumia koukuillaan. Espoolainen vei lopulta vauhdikkaan ottelun nimiinsä kaikin tuomariäänin.

Alfred kohtasi C-junioreiden 42-kiloisissa Ylä-Tikkurilan Kipinän Sami Uusitalon. Kokeneempi espoolainen hallitsi ottelua alusta alkaen, iski erät nousujohteisesti ja rytmitti ottelun kulkua päättäväisillä hyökkäyksillään. Hoxha vei ottelun nimiinsä selvällä marginaalilla kaikin tuomariäänin 3-0.

Abdelsalamia vastaan asettui Kotkan Voimailijoiden Unto Jansson. Ottelu käytiin C-junioreiden 54-kiloisissa ja kaksikko kohtasi jo kolmatta kertaa tänä syksynä. El Gendy väisteli sivuliikkeellä ulottuvamman vastustajansa hyökkäykset ja haki osumat terävillä hyökkäyksillään. Voitto matkasi Espooseen yksimielisesti 3-0.

Ottelijoiden avustajana ahersi Kehähaiden nyrkkeilyvalmentaja Petteri Maunu. Someron kisat päättivät Kehähaiden nyrkkeilijöiden syyskauden.