Abdul Husseinin ninjakuristus puri jälleen

Abba voitti molemmat tämän vuoden ottelunsa huikeilla ensimmäisen erän ninjakuristuksilla

Espoon Kehähaiden ammattilaisvapaaottelija Abdul “Abba” Hussein kilpaili lauantaina 7. joulukuuta Brave 31 -otteluillassa Etelä-Afrikan Durbanissa. Hussein kilpaili normaalia sarjaansa ylempänä 135-paunaisissa ja sai vastaansa isäntämaan Martin De Beerin.

Abba otti komennon heti alusta alkaen terävillä liikkeillään. Ottelu päättyikin jo ensimmäisessä erässä espoolaisen saatua tavaramerkikseen muodostuneen ninjakuristuksensa kohdilleen. De Beer oli pakotettu taputtamaan luovutuksen merkiksi ja voitto matkasi Suomeen näytöstyyliin.

Abdul Hussein voitti nyt toisen kerran peräkkäin ninjakuristuksella, kun maaliskuussa kukistui John Cris Corton Filippiineillä. Abban avustajina Etelä-Afrikassa ahersivat Akram Hussein ja Emmi Saarela.