Max ja Iris painivat hopealle Katakombeissa

Max Hynninen paini hienosti ammttilaisten hopealle kahdella otteluvoitollaan

Espoon Kehähaiden Max Hynninen, Ilias Laguir Ja Iris Nihti osallistuivat lauantaina 30. marraskuuta Vantaalla King of the Katakomb XV -lukkopainikilpailuihin. Max kilpaili ammattilaisten 65,9-kiloisissa, Ilias osallistui amatöörien 65,9-kiloisiin ja Iris kamppaili amatöörien 66-kiloisten sarjassa.

Max voitti ensimmäisessä ottelussaan ovelan alasvientinsä ansiosta pistein 2-0 Polar Jiujitsu Teamin Mikael Silanderin. Mikki haki lopussa vielä anaconda-kuristusta, mutta nuori Max Hynninen puolusti menestyksekkäästi ja onnistui voittamaan huomattavasti kokeneemman kilpakumppaninsa. Toisessa ottelussaan Max voitti pisteillä Skeletor Wrestlingin Stefan Kokin. Finaalissa espoolainen koki tappion Crestin Samuel Muuroselle ja sijoittui hopealle.
- Pää ei ollut 100 prosenttia mukana enää finaalissa, pitää saada lisää turnauksia alle. Ottelin ensimmäistä kertaa ammattilaisten sarjassa ja olen tyytyväinen kokonaisuuteen, Max Hynninen päätti.

Iris Nihti sai välierissä vastaansa MMA Team 300:n Sofia Kenkkilän. Espoolainen voitti ottelun jatkoajalla alasviennistään saaduilla pisteillä. Iris otti sarjansa loppuottelussa mittaa Sisu Gymin Jenni Kiviojasta ja ottelu päätyi tasapisteisiin jatkoajankin jälkeen, jolloin tuomarit asettivat Kiviojan voittajaksi tuomaripäätöksellä
- Molemmat matsit oli tiukkoja ja aika pystypainipainotteisia, Iris summasi.

Myös vapaaottelulupaus Ilias Laguir kävi Katakombeista hakemasta kokemusta. Ilias sai vastaansa Vantaan Kamppailukeskuksen Jukka Leppäsen ja ottelun päätyi tasapisteisiin varsinaisen otteluajan päätteeksi. Jatkoajalla Leppänen pääsi tekemään ohituksen ja sai siitä voittoon tarvittavat kaksi pistettä. Vantaalainen vei lopulta koko sarjan nimiinsä.