Kehähaiden nyrkkeilijät iskivät nasevasti Ruskiksen Skaboissa

Kolme Kehähaiden nyrkkeilijää iski sunnuntaina Rusalla

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät kilpailivat sunnuntaina Ruskeasuon liikuntahallilla kolmen pugilistin voimin. Kehään nousivat Theo Kolehmainen, Abdelsalam El Gendy ja Alfred Hoxha.

Theo Kolehmainen sai miesten 75-kiloisissa vastaansa GB Gymin Kosti Immosen. Kolehmainen hallitsi ottelua alusta alkaen napsien osumia kaksin käsin. Theo horjutti vastustajaansa ensimmäisen erän lopulla, mutta kongi pelasti Immosen. Myös toinen ja kolmas erä kulkivat espoolaiskomennossa ja Theo Kolehmainen voitti ottelun ansaitusti kaikin tuomariäänin.

Abdelsalam El Gendy kohtasi B-junioreiden ottelussa Hämeenlinnan Kisan Aleksander Yläkosken. El Gendy oli vastustajaansa kokeneempi ja iski Yläkoskea osuvaisemmin joka erässä. Hämeenlinnalainen iski sitkeästi, mutta Abdelsalam rytmitti hyökkäyksensä oivallisesti ja tyylitteli voittoon kaikin tuomariäänin. El Gendy valittiin lopulta koko kisojen parhaaksi poikanyrkkeilijäksi.

Alfred Hoxha ei saanut C-junioreissa vastustajaa omaan painoluokkaansa, joten hän otteli neljä kiloa painavampaa Viipurin Nyrkkeilijöiden David Kadyrovia vastaan. Alfred oli parhaimmillaan ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Toinen erä meni kuitenkin vastustajan nimiin, nenäverenvuodon haitatessa espoolaisen hengitystä. Ottelu oli kokonaisuudessaan varsin tasainen ja päätyi lopulta helsinkiläisen hajaäänivoittoon.

Espoon Kehähaiden valmentajana ahersi Petteri Maunu.