Kehähaiden potkunyrkkeilijät voitokkaita Hämeenlinna Openissa

Kehähaiden potkunyrkkeilijät kilpailivat Hämeenlinnassa neljän ottelijan joukkueella

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijät osallistuivat lauantaina Hämeenlinna Openiin neljän kilpailijan voimin. Nuorattuun neliöön astelivat Sara Nurmi, Emmi Saarela, Tiia-Mari Rantakylä ja Saara Laitinen.

Sara Nurmi kohtasi revanssiottelussa Oulun Kickboxing Teamin Heli Hannuksen. Oululainen oli kaksikosta osuvaisempi alkuvuodesta isketyssä Finnish Openissa ja hakeutui pistejohtoon myös lauantain ottelun alussa. Sara sai kuitenkin toisessa erässä käännettyä ottelun vahvoilla lyönneillään. Ottelusta muodostuikin varsin värikäs, kiitos Hannuksen nenäverenvuodon ja kehätuomari keskeytti ottelun espoolaisen hyväksi kolmannessa erässä.

Sara kävi myös toisen ottelun ja sai siinäkin vastaansa tutun kilpakumppanin, kun vastakkaiseen kehänurkkaukseen kapusi isäntäseuran Elsa Närhi. Espoolainen otti aluksi aloitteet käsiinsä ja hallitsi ottelua. Ottelun puolivälissä Saran otteissa alkoi kuitenkin jo painaa päivän kokonaisrasitus ja Elsa sai haettua puhtaammat osumat. Voitto jäikin Hämeenlinnaan kaikin tuomariäänin 3-0.

Myös Emmi Saarela otti mittaa tutusta kilpailijasta, kun vastaan asettui Jyväskylän Jigotain Janita Immonen. Emmi hallitsi ottelun kulkua napsien osumia etenkin pitkillä lyönneillä ja potkuillaan. Espoolainen oli ärhäkkäänä myös lähiottelussa ja haki hanakasti osumia polvipotkuillaan. Saarela veikin vauhdikkaan ottelun ansaitusti nimiinsä kaikin tuomariäänin.

Tiia-Mari Rantakylä sai vastaansa Jigotain Elina Kallion. Jyväskyläläinen tuli hanakasti päälle ottelu alussa, mutta Rantakylä käänsi ottelun kulun hyvillä vastaiskuillaan. Tämän jälkeen Tiia-Mari pitikin aloitteet itsellään ja Kallio alkoi peruuttelemaan. Espoolainen nosti tahtia toisessa erässä ja iski vahvoja osumia suorillaan. Kehätuomari keskeytti värikkään ottelun toisessa erässä Kehähaiden ottelijan hyväksi.

Saara Laitisen vastustajaksi asettui Jigotain Marianna Karjalainen. Laitinen hallitsi ottelun kulkua alusta alkaen ja iski vastaiskuja hyvällä osumaprosentilla. Saara otteli rennosti, väläytteli osaamistaan ja otti toisessa erässä entistäkin tiukemman otteen matsista. Marianna pääsi paremmin mukaan ottelun kolmannessa erässä, mutta voitto matkasi kuitenkin selkeällä pistevoitolla Espooseen.

Espoon Kehähaiden kulmamiehinä ansioituivat Michael Bäckman, Abdul Hussein ja Mikko Rupponen. Kushin-kanin isännöimissä Kilpailuissa käytiin kaikkiaan 15 ottelua.