Max ja Naser kamppailivat vapaaottelun MM-kisoissa

Naser ja Max saivat heti turnauksen aluksi vastaansa sarjojensa parhaat

Espoon Kehähaiden Max Hynninen ja Naser Garban kamppailivat Bahrainin Manamassa 11.-16. marraskuuta pidetyissä vapaaottelun alle 21-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailuissa. Mas kamppaili 61.2-kiloisissa ja Naser osallistui 65.8-kiloisten sarjaan.

Max Hynninen sai heti avausottelussaan vastaansa yleisesti maailman parhaana amatöörinä pidetyn Englannin Muhammad Mokaevin, joka on kaksinkertainen maailmanmestari sekä Euroopan mestari.
Hynninen sai paljon onnistumisia osuen hyvin alapotkuilla sekä lyönneillään.

Max sai puolustettua perärti kahdeksan Mokaevin kaatoyritystä ja onnistui kiertämään aina häkin keskelle hallitsemaan ottelua. Englantilainen onnistui kuitenkin lopuksi parissa alasviennissään ja vei pistevoiton nimiinsä. Mokaev voitti lopulta sarjansa kultamitalin.

Naser Garban otteli kovaa venäläistä Sirazhudin Abdulaevia vastaan. Venäläinen hän oli hyvä pystyssä, mutta vielä vahvempi matossa. Naser kuitenkin hallitsi ottelua pystyssä hyvällä liikkeellä ja napsi osumia ala- ja yläpotkuilla sekä lyöntiyhdistelmillään.

Espoolainen sai puolustettua hyvin muutaman kaatoyrityksen ja pääsi pari kertaa ylös matosta alasvientien päätteeksi. Venäläinen sai kuitenkin toisen ja kolmannen erän lopussa hyviä alasvientejä, jotka päätyivät mattokontrolliin. Abdulaev sai alasvienneistä ja mattokontrollistaan pisteitä ja vei pistevoiton nimiinsä. Venäläinen voitti lopulta koko sarjan.

MM-kisojen mitalitaulukot IMMAF:n sivuilla > > >