Krav Magan peruskurssilla harjoiteltiin itsepuolustusta

Espoon Kehähaiden Krav Magan peruskurssilla harjoiteltiin tehokasta itsepuolustusta yhtä ja useampaa hyökkääjää vastaan

Krav Magan tammikuussa alkanut peruskurssi huipentui tiistaina Practitioner 1 -tason kokeeseen. Tasokokeet otti vastaan Hannu Korhonen, jota antoi jokaiselle kokelaalle henkilökohtaisen palautteen kokeen päätteeksi. Korhonen kehui kurssin kokonaistasoa hyväksi, kurssilaiset olivat omaksuneet opetetut asiat erinomaisesti.

Krav Magan peruskurssilla oli tuttuun tapaan letkeä fiilis niin harjoituksissa kuin tasokokeessakin. Harjoittelua leimasivat reipas tekeminen ja tahto oppia itsepuolustusta. Kurssin ohjaajat kehuivat treeneissä vallinnutta innostusta, joka entisestään kohotti ilmapiiriä ja edisti kurssilaisten motivaatiota. Myös kurssilaisten antama palaute oli varsin positiivista, joten tästä on hyvä jatkaa.

Practitioner 1 -tason suorittivat Alisia, Anette, Iina, Katja, Shelley, Tommi ja William. Onnittelut harjoittelijoille uusista tasoista ja ohjaajille hyvästä opetuksesta!