Potkunyrkkeilyn peruskurssi huipentui vyökokeeseen

Potkunyrkkeilyn päättynyt peruskurssi jatkaa harjoittelua omana ryhmänään

Potkunyrkkeilyn syksyn peruskurssi huipentui maanantaina 21.10. keltaisen vyön kokeeseen. Ryhmän tiivis ja motivoitunut harjoittelu näkyi vyökokelaiden hyvänä teknisenä tasona. Kurssin pääpaino oli lajin perustekniikoissa, niiden soveltamiseen liittyvissä taitotasoa kehittävissä harjoitteissa sekä fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä.

Ryhmä jatkaa toistaiseksi treenaamista samoilla harjoitusajoilla omana ryhmänään ennen kuin heidät yhdistetään harrastajiin. Peruskurssin jälkeiseen harjoitteluun tuo monipuolisuutta moninaiset pariharjoitukset sekä uusien tekniikoiden harjoittelu. Tuntumaa kontaktiin aletaan hakea kontrolloitujen tehtäväharjoitteiden kautta.

Keltaisen vyön suorittivat:
Alanen Sanna
Anttila Veeti
Haho Henri
Heikkola Otto
Inkinen Alex
Inkinen Anton
Kaboli Salar
Kivekäs Kalle
Koski Jaana
Lehtonen Inka
Malén Jonas
Norris Takashi
Norris Tiola
Orpo Rosa
Poutanen Emilia
Pylvänäinen Aino
Sairanen Julius
Salmelin Terhi
Saloranta Olli
Seljavaara Lumi
Semi Oskari
Tammenpää Mea
Taura Patrik
Tepponen Tuuli
Tuomainen Sara
Utriainen Axel
Viljanen Väinö

Vyökokeet vastaanotti Suomen Potkunyrkkeilyliiton graduointivaliokunnan varapuheenjohtaja Petteri Maunu 6.dan.