Kehähaiden potkunyrkkeilijöille täyspotti kotikisoista

Kehähaiden potkunyrkkeilijät saalistivat viisi kultamitalia Fairtex Openista

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijät kilpailivat viiden urheilijan edustuksella lauantaina Suomen Kamppailuopistolla isketyssä Fairtex Openissa. Kilpaotteluissa iskivät Tatu Maunu, Emmi Saarela, Tiia-Mari Rantakylä, Saara Laitinen ja Sara Nurmi. Tino Saarikankaalle ei löytynyt vastustajaa, mutta hän sai erinomaista sparriseuraa Järvenpään Akseli Sauramasta.

Tatu Maunu kohtasi junioreiden Light Contact -ottelussa Kurikan Ryhdin Sampo Syrjälän. Pari vuotta Syrjälää vanhempi Maunu oli läpi ottelun askeleen edellä vastustajaansa ja vei ottelua hyvällä pelisilmällään. Syrjälä luovutti ottelun kolmannessa erässä, joten kultamitali ripustettiin ottelun päätteeksi Tatun kaulaan.

Emmi Saarela otti mittaa Jyväskylän Jigotain Janita Immosesta. Saarela oli hieman vastustajaansa pidempi ja haki osumia etenkin suorilla lyönneillä ja potkuillaan. Emmi hyödynsi hyvin myös suoria polvipotkuja lähiottelussa. Kotikehän ottelija voitti ottelun ansaitusti kaikin tuomariäänin 3-0.

Tiia-Mari Rantakylä sai debyyttiottelussaan vastaansa Jyväskylän Jigotain Marianna Karjalaisen. Tiia-Mari otti ennakkoluulottomasti aloitteet haltuunsa ja iski ahnaasti osumia suorilla lyönneillään. Espoolainen haki ratkaisevat osumat potkuillaan jälkitilanteista ja vei tiukan ottelun nimiinsä hajaäänin 2-1.

Saara Laitista vastaan asettui tuttu kilpakumppani Tuusula Fighter Clubin Sini Tertsonen. Kaksikko kävi tasaisen taiston, jossa molemmat esittivät omia vahvuuksiaan. Saara sai kuitenkin Siniä paremmin pidettyä ottelun omalla vahvuusalueellaan ja voitti hyvätasoisen ottelun hajaäänin 2-1.

Sara Nurmi sai vastakkaiseen kehänurkkaukseen Nokian Kamppailu-urheilijoiden nuoren Jemina Laineen. Kokeneempi espoolainen piti aloitteet vahvasti käsissään alusta alkaen, hallitsi keskikehää ja rytmitti ottelua hyökkäyksillään. Sara voitti ottelun ansaitusti kaikin tuomariäänin 3-0.

Kilpailujen paras mies- ja naisottelija palkittiin Fairtexin tuotepalkinnoilla. Tuomaristo valitsi parhaaksi miesottelijaksi MMA Imatran Veeti Maksimaisen ja parhaaksi naisottelijaksi Espoon Kehähaiden Saara Laitisen. Onnittelut!

Espoon Kehähait kiittää talkooväkeä, kilpailijoita ja tuomaristoa hyvistä kisoista!

TULOKSET

1. JLC -57 Tatu Maunu, EKH – Sampo Syrjälä, KURY AB3
2. K1 -67 Miro Honkanen, MMAI – Olli Tikkanen, JKB 3-0
3. K1 +70 Jonna Räisänen, TFC – Sofia Peltonen, KURY 3-0
4. K1 -56 Emmi Saarela, EKH – Janita Immonen, JKB 3-0
5. K1nv -81 Antti Toiviainen, MMAI – Safiullah Sedegi, PF 3-0
6. K1nv -60 Tiia-Mari Rantakylä, EKH – Marianna Karjalainen, JKB 2-1
7. K1nv -63,5 Sami Käsmä, Ahjo – Valtteri Kivistö, MMAI 3-0
8. K1nv -65 Elina Kallio, JKB – Mirja Pulli, HJJK 2-1
9. K1 -56 Saara Laitinen, EKH – Sini Tertsonen, TFC 2-1
10. K1nv -81 Lauri Ranta, MMAI – Juho Leppänen, NKU RSC2
11. K1 -65 Sari Ruuska, JKB – Viivi Vuorinen, KURY 3-0
12. K1nv -81 Lassi Lamminsivu, Sutemi – Jimi Orava, MMAI 2-1
13. K1 -52 Sara Nurmi, EKH – Jemina Laine NKU 3-0
14. K1 A-71 Veeti Maksimainen, MMAI – Jaakko Haanpää, Ahjo 3-0
15. K1nv +70 Jonna Räisänen, TFC – Elli Eloranta, JKB 3-0