Abdelsalam ja Theo nyrkkeilivät kultaa Lohjalla

Abdelsalam ja Theo iskivät tehokkaasti

Espoon Kehähait osallistui lauantaina Lohjalla nyrkkeilykisoihin kahden kilpailijan voimin. Kisakehään nousivat Abdelsalam El Gendy ja Theo Kolehmainen.

Abdelsalam El Gendy kohtasi C-junioreiden 51-kiloisissa Kotkan Voimailijoiden Unto Janssonin. Ottelu päättyi jo ensimmäisessä erässä El Gendyn osuessa takakäden suorallaan vastapalloon. Kehätuomari laski kotkalaiselle lukua ja suomalaisten C-junnusääntöjen mukaisesti ottelu keskeytettiin ja laskettiin osumapisteet. Arvostelutuomarit pisteyttivät ottelun hajaäänin 2-1 espoolaisen hyväksi.

Theo Kolehmainen sai miesten 75-kiloisissa vastaansa Lohjan Nyrkkeilykerhon Bulhan Abdifatahin. Kolehmainen piti aloitteet käsissään läpi ottelun ja täräytti vastustajansa luvullekin toisessa erässä. Kokeneempi kotikehän ottelija piti kuitenkin luvunlaskun jälkeen pintansa ja ottelu kesti täyden ajan. Voitto matkasi kuitenkin Espooseen ansaitusti kaikin tuomariäänin.

Espoon Kehähaiden voitokkaan joukkueen kulmamiehenä Lohjalla ahersi Mostafa El Gendy.