Theo Kolehmainen iski voittoon kaupunkiottelussa

Theo Kolehmainen (oik) iski perjantaina uransa toistaiseksi kovimman voiton

Espoon Kehähaiden Theo Kolehmainen nyrkkeili perjantaina Helsingin joukkueessa Tallinnaa vastaan. Theo iski 75-kiloisten sarjassa ja sai vastaansa Viron kokeneen Nikita Molodkinin.

Molodkin on voittanut maansa mestaruuden ja iskenyt jo kansainvälisissä turnauksissakin, joten luvassa oli tiukka testi lahjakkaalle espoolaiselle. Virolainen otteli hyvällä pokerilla, eikä hätkähtänyt espoolaisen kovistakaan osumista. Kolehmainen teki aktiivisesti töitä ja vei avauserän nimiinsä. Molodkin pääsi paremmin mukaan toisessa erässä, mutta tuomareiden enemmistö antoi kuitenkin pisteet Theolle.

Kolehmainen nosti päätöserässä tempoa ja pääsi väläyttelemään rennosti osaamistaan. Ottelu oli kokonaisuudessaan tasaväkinen, mutta tuomareiden enemmistö näki kuitenkin suomalaisen oikeutetusti voittajaksi tuomariäänin 2-1.

Kehähaiden valmentajina ahersivat Petteri Maunu ja Mostafa El Gendy. Paasitorni Boxing Gaala 2 iskettiin Helsingin Hakaniemessä, Paasitorni Congress Centerissä.