Kehähait voitokkaina Ruskiksen Skaboissa

Alfred Hoxha (vas) kohtasi Lahden Laakin Emil Leppisen

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät kilpailivat sunnuntaina Helsingissä Ruskiksen Skaboissa. Nuorattuun neliöön kapusivat C-juniorit Alfred Hoxha ja Abdelsalam El Gendy.

Alfred sai 42-kiloisissa vastaansa Lahden Laakin Emil Leppisen. Alfred piti aloitteet tiukasti itsellään, rytmitti hyökkäyksiään mallikkaasti ja vei kaikki erät nimiinsä. Leppinen pisti sisukkaasti kampoihin, mutta voitto matkasi kuitenkin Espooseen ansaitusti kaikin tuomariäänin 3-0.

Abdelsalam otti 51-kiloisissa mittaa Kotkan Voimailijoiden Unto Janssonista. El Gendy oli ottelijoista kokeneempi ja hakikin osumia joka erässä vastustajaansa nohevammin. Jansson piti kuitenkin pokan hyvin, vaikka jäi monissa tilanteissa hopealle. Abdelsalam El Gendy iski voton nimiinsä hyvällä työmoraalillaan kaikin tuomariäänin 3-0.

Abdelsalam El Gendy (oik) voitti Kotkan Voimailijoiden Janssonin