Kultaa ja pronssia Scandinavian Openista

Amin iski pronssia ja Tatu voitti kultaa

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijät kamppailivat lauantaina Oslossa Scandinavian Openissa. Espoolaiset kamppailivat tällä kertaa Light Contact -säännöin jä tatamille astelivat Tatu Maunu sekä Amin Modabberian.

Tatu kohtasi junioreiden 57-kiloisten suorassa finaalissa isäntämaan Sondre Forbergskogin. Kokeneempi norjalainen joutui alusta asti tyytymään altavastaajan rooliin, sillä Maunu napsi pisteitä kotikehän ottelijaa paremmalla tarkkuudella. Espoolainen oli myös vastustajaansa työteliäämpi ja haki osumia monipuolisesti sekä lyönneillä että potkuilla. Tatu Maunu voitti ottelun lopulta ansaitusti kaikin tuomariäänin ja vei sarjavoiton nimiinsä.

Amin sai 69-kiloisten välierissä vastaansa Ruotsin Mikael Ariaksen. Kokenut ja taitava ruotsalainen oli voittanut puolivälierissä norjalaisen vastustajansa kaikin tuomariäänin. Amin aloitti ottelun hyvällä sykkeellä ja saalisti osumapisteitä suorilla lyönneillä sekä potkuillaan. Espoolainen johtikin ottelua ansaitusti kahden tuomarin pisteissä avauserän jälkeen. Arias oli kuitenkin väkevämpi ottelun lopussa ja sai käännettyä hajaäänivoiton nimiinsä. Amin Modabberian sai pronssiottelussa luovutusvoiton Ruotsin Victor Landskogista. Ruotsalainen puolestaan voitti lopulta koko sarjan.

Kehähaiden valmentajana Oslon-kisoissa ahersi Petteri Maunu. Kilpailuihin osallistui Suomesta urheilijoita myös Järvenpään Kehäkarhuista, NHB Iisalmesta ja Jyväskylän Jigotaista.