Tino Saarikankaalle pronssia Venäjän World Cupista

Tino Saarikangas (vas) laittoi hallitsevan maailmanmestarin lujille

Espoon Kehähaiden Tino Saarikangas kamppaili 25.-29.9. Venäjän Anapassa potkunyrkkeilyn World Cupissa. Saarikangas osallistui miesten full contactin 67-kiloisten sarjaan.

Tinon turnaus päättyi välierissä tiukkaan pistetappioon hallitsevalle maailmanmestarille Kazakstanin Nursultan Khassanoville. Kaksi ensimmäistä erää kulkivat tasapisteissä ja toisessa erässä espoolainen käväisi johdossakin. Khassanov sai kuitenkin kolmannessa erässä käännettyä pistevoiton nimiinsä kaikin tuomariäänin 3-0.

Turnaus toimi hyvänä valmistavana turnauksena marraskuussa Turkissa iskettäviä MM-kisoja silmällä pitäen. Ottelu hallitsevaa mestaria vastaan osoitti, että Tinolla on rahkeet voittaa ihan maailman parhaatkin pienillä taktisilla muutoksilla.