Robin iski voittoon Imatralla

Robin (vas) avasi syksyn kisakautensa räväkästi. Kuva: Jarno Juutinen

Espoon Kehähaiden Robin Abdulhamed kamppaili lauantaina Imatralla vapaaottelun perinteisen Carelia Fightin yhteydessä isketyssä Suomi MMA Cupissa. Abdulhamed sai IMMAF-säännöin käydyssä kamppailussa vastaansa Helsingin Loop MMA:n Arttu Uusimäen. Ottelu käytiin Robinin normaalia painoluokkaa ylempänä 65,8-kiloisssa.

Abdulhamed oli avauserässä vastustajaansa osuvaisempi pystyottelussa ja vei Uusimäen hetkellisesti mattoonkin. Toisessa erässä Robin iski edelleen Arttua enemmän osumia pystyssä, mutta käväisi selällään pitkällisen alasvientitaiston päätteeksi. Helsinkiläinen oli päätöserässä aktiivisempi pystyottelussa ja puolusti onnistuneesti espoolaisen alasvientiyrityksen.

Robin vei tasaväkisen taiston lopulta nimiinsä hajaäänin 2-1. Espoolaisen kulmamiehenä ahersi ammattilaisvapaaottelija Edward Walls.