Nyrkkeilijät avasivat kisakautensa Vantaalla

Yael Oikarinen valittiin lauantain kisoissa parhaaksi debytantiksi

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät avasivat lauantaina syksyn kisakautensa Ylä-Tikkurilan Kipinän kilpailuissa Tikkurilan Urheilutalolla. Kehähaiden pugilisteista kilpaottelun saivat lopulta vain Yael Oikarinen ja Antton Korpas. Abdelsalam El Gendy, Alfred Hoxha ja Tatu Maunu saivat kuitenkin kisapaikalla hyvää sparria, vaikka tositoimiin saakka eivät tällä kertaa päässeetkään.

Espoolaisista nousi ensimmäisenä kehään Yael Oikarinen, joka kohtasi nyrkkeilydebyytissään isäntäseuran Leevi Kivisen. Ottelijat aloittivat vauhdikkaalla iskujenvaihdolla ja Oikarinen pääsi niskan päälle terävillä iskuillaan. Yael oli vastustajaansa osuvaisempi toisessakin erässä ja kehätuomari keskeytti ottelun, joten voitto matkasi Espooseen jo ennen täyttä aikaa. Ottelu käytiin C-junioreiden 57-kiloisten sarjassa.

Antton Korpas kohtasi hyvätasoisessa A-junioreiden 69-kiloisten ottelussa Helsingin Tarmon Elyas McClellanin. Korpas aloitti hyvin, liikkui kevyesti ja napsi pisteosumia. Loppua kohden helsinkiläinen alkoi kuitenkin osua enemmän ja vei voiton nimiinsä ansaitusti kaikin tuomariäänin.

Kehähaiden valmentajina ahersivat Petteri Maunu ja Mostafa El Gendy.