Ilias Laguir pistesijoille nuorten MM-kisoissa

Ilias Laguir kävi kolme kovaa taistoa Roomassa

Espoon Kehähaiden nuori lupaus Ilias Laguir kamppaili vapaaottelun nuorten MM-kilpailuissa 3.-4.8.2019 Italian Roomassa. Ilias osallistui A-junioreiden 61,2-kiloisten sarjaan.

Ottelut käytiin neljän kilpailijan pooleissa ja espoolainen sai avausottelussaan vastaansa Venäjän Danilbek Batashevin. Itänaapuri osoittautui kovaksi painijaksi ja pyrki kontrolloimaan ottelua vahvalla positiopainillaan. Laguir piti etäisyyttä ja haki paikkoja iskuilleen, mutta joutui lopulta taipumaan tuomariäänin.

Ilias Laguir kohtasi toisessa ottelussaan Etelä-Afrikan Sebastian Boshoffin. Ottelu kulki vahvasti espoolaiskomennossa, Iliaksen dominoidessa mattolyönneillään. Voitto matkasikin Suomeen kakin tuomariäänin.

Ilias otti kolmannessa ottelussaan mittaa Englannin Samuel Lynchistä. Espoolainen dominoi pystyssä ja veri britin mattoon tämän yrittäessä potkua. Laguir jakoi matossa aktiivisesti lyöntejä ja vastustaja otti käsilukon kiinni.
- Kehätuomari keskeytti ottelun heti ja ei antanut minun puolustaa käsilukkoa. Tuomari kyllä huomasi virheensä, mutta oli jo tehnyt päätöksen, joten vastustajan käsi nostettiin. Muuten oli kyllä hyvät kisat, Ilias summasi.