Thainyrkkeilijät voitokkaina Porissa

Espoolaiset iskivät hyvällä joukkueella Porissa

Espoon Kehähaidemn thainyrkkeilijät iskivät kolmen ottelijan voimin Pori Thaiboxing Clubin kisoissa lauantaina 25. toukokuuta. Kehään kapusivat Samuli Kurki, Kare Rasilainen ja Tommi Kauma.

Samuli Kurki otteli 71-kiloisissa 3×3 minuutin kamppailun Tampereen MMA Team 300 Hamed Qorbania vastaan. Ensimmäinen erä oli vielä tasainen, mutta Samu nosti toisessa erässä hyvin tempoa. Samu iski näyttäviä osumia varsinkin suorilla lyönneillään ja vei voitti kamppailun selkeästi 3-0.

Kare Rasilainen nousi 71-kiloisiin ja kohtasi 3×2 minuutin ottelussa MMA Team 300 Samu Kantolan. Kare vei ottelua alusta alkaen ja hallitsi tilanteita etenkin vahvoilla lyönneillään. Ottelu kesti täyden ajan, mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä ja Rasilainen vei taiston nimiinsä kaikin tuomariäänin.

Tommi Kauman oli määrä otella 54-kiloisissa, mutta suunniteltu vastustaja ei pystynytkään ottelemaan. Täten Tommille järjestettiin tasoitusottelu Samun kanssa otellutta Hamed Qorbania vastaan. Tommi sai kuitenkin hyvää kilpailukokemusta ja osoitti olevansa hyvällä tiellä kohti menestystä.

Espoon Kehähaiden ottelijoiden kulmamiehinä ahersivat Tapio Berg, Kristoffer Björkskog ja Jere Flinkman.