Emmi Saarela iski kultaa Hämeenlinna Openissa

Emmi Saarela iski revanssin

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijät kamppailivat lauantaina Hämeenlinna Openissa. Nuorattuun neliöön astelivat Emmi Saarela ja Sara Nurmi.

Emmi sai vastaansa Jyväskylän Jigotain Taija Savolaisen. Kaksikko kohtasi maaliskuussa SM-kisoissa ja silloin kokeneempi Savolainen vei pidemmän korren. Saarela otteli nyt hivenen maltillisemmin, puolusti edelliskertaa tarkemmin ja napsi osumia etenkin suorilla lyönneillään. Makea revanssivoitto matkasi lopulta Espooseen pistein 2-1.

Sara kohtasi ensimmäistä kertaa vasurin, kun vastakkaiseen kehänurkkaukseen asettui Mikkelin Kachi-kanin Elsa Närhi. Närhen ottelutyyli tuotti Saralle hivenen vaikeuksia ja espoolaisen kovasta yrityksestä huolimatta pistetappio oli tällä kertaa kuitenkin tosiasia.
- Täytyy treenata lisää, totesi Sara.