Krav Magassa yllettiin uudelle tasolle

Jari, Jyrki ja Mikko ylsivät huhtikuussa uusille Graduate-tasoille

Espoon Kehähaiden itsepuolustuksen harrastajat suorittivat 11.4. uusia tasoja Suomen Kamppailuopistolla. Peräti neljä harrastajaa ylsi Practitioner 3 -tasolle. Tasokokeet vastaanottanut J-P Syrjälä kehui suorittajien asennetta sekä tekemisen tasoa. Kokeiden jälkeen jokainen sai yhteisen sekä henkilökohtaisen palautteen.

P3-tasolle ylsivät:
Aino Heikkinen
Tiia Nikkanen-Heikkinen
Henri Tammenniemi
Malin Törnroos-Penttilä

Kolme Espoon Kehähaiden krav magan taitajaa suoritti 7.4. uusia Graduate-tasoja:
Jari Järvenpää G1
Jyrki Hakkola G1
Mikko Lindholm G2

Onnittelut uusista tasoista!

Lisäksi 7.4. järjestettiin tasokokeiden vastaanottokoulutus, jonka myötä Espoon Kehähaiden krav maga -ohjaajat Jari Virtanen ja J-P Syrjälä saavat jatkossa ottaa vastaan myös P4-P5-tasokokeita valtakunnallisissa KMG:n tasokoetilaisuuksissa.