Ilias Laguir voitti Suomi MMA Cupissa

Ilias Laguirin tarkat osumat takasivat voiton

Espoon Kehähaiden Ilias Laguir kamppaili lauantaina menestyksekkäästi vapaaottelun Suomi MMA Cupissa Helsingissä. Ilias otteli junioreiden 61,2-kiloisten sarjassa C-säännöin.

Iliasta vastaan asettui isäntäseura Loop MMA:n Asla Järvinen. Ilias oli alusta alkaen vastustajaansa tarkempi ja vahvempi pystyottelussa, ja painosti Järvistä vahvoilla lyönneillä ja hyvin ajoitetuilla potkuillaan. Järvinen yllätti kuitenkin kertaalleen vahvalla lyönnillään, jolloin kehätuomari muistutti molempia juniorisäännöistä.

Ilias oli niskan päällä myös toisessa erässä ja haki erien loppuun kaadot ja pelasi varmalla mattohallinnallaan. Voitto matkasikin vauhdikkaan koitoksen päätteeksi ansaitusti Espooseen kaikin tuomariäänin 3-0.