Eero Aarnio voitti BJJ:n Finnish Openin

Eero Aarnio nousi korkeimmalle korokkeelle sarjavoittonsa myötä

Brasilialaisen Jujutsun Finnish Open kamppailtin viikonloppuna Trio Sport Centerissä, Vantaan Tikkurilassa. Espoon Kehähait osallistui turnaukseen ennätyksellisesti peräti kuuden urheilijan joukkueella. Ylemmät vyöt kilpailivat lauantaina ja valkovöiset sunnuntaina.

Mika Niemelä osallistui yli 100,5-kiloisten sinivöisten sarjaan. Mikan turnaus päättyi avauskierroksella tappioon käsilukolla koko sarjan lopulta voittaneelle Venäjän Strela Teamin Anton Dmitrakoville.

Elias Kunnas kamppaili sinivöisten 76-kiloisissa. Elias voitti avauskierroksella MMA Imatran Antti Kajasteen lopetuksella, mutta karsiutui toisella kierroksella jatkosta hävittyään edulla Finnfighters’ Gymin Christian Ahokkaalle.

Eero Aarnio kilpaili valkovöisten 88,3-kiloisten sarjassa. Eero päihitti avausottelussaan Crestin Joni Jämsän pistein 11-2 ja voitti toisella kierroksella Turun Ju-jutsuseuran Elmo Vainion takakuristuksella. Espoolainen jatkoi voittokulkuaan välierissä kukistamalla Loop Jiujitsun Joni Hautalan 3-0. Aarnio oli omaa luokkaansa myös loppuottelussa voittaessaan Lohjan Kamppailukeskuksen Lauri Martin 4-2.

Christoffer Beck 88,3 kg, Nathan Nylund 82,3 kg ja Jalmari Ikävalko 76 kg hakivat kisoista kokemusta valkovöisten sarjassa, mutta jäivät hyvistä yrityksistä huolimatta vielä tällä kertaa ilman otteluvoittoja.

Espoon Kehähaiden BJJ-valmentaja Aleksi Ruuskanen sijoittui ruskea- ja mustavöisten avoimessa sarjassa hopealle ja 94,3-kiloisissa pronssille. Aleksi edustaa MMA Vantaata ja tähtää parin kuukauden päästä käytäviin MM-kilpailuihin.