Kehähait voittamattomia Nääsnyrkkeilyissä

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät iskivät lauantaina nasevasti Tampereella

Espoon Kehähait osallistui lauantaina Tampereen Voimailuseuran isännöimiin Nääsnyrkkeilyihin kuuden pugilistin joukkueella. Kilpaottelun saivat Tino Saarikangas, Theo Kolehmainen ja Alfred Hoxha. Abdelsalam El Gendy, Tatu Maunu ja Hanad Ibrahim saivat tällä kertaa tyytyä sparriotteluihin, tosin hyviin sellaisiin.

Miesten 69-kiloisissa Tino Saarikangasta vastaan asettui isäntäseuran Eelis Lammi. Tino yhdisti väistöt ja sivuaskeleet oivallisesti hyökkäyksiinsä ja vei kaikki erät nimiinsä. Voitto matkasikin Espooseen ansaitusti kaikin tuomariäänin 3-0.

Theo Kolehmainen otti miesten 75-kiloisissa mittaa Vilppulan Nyrkkeilijöitten vahvarakenteisesta Sami Koskisesta. Vilppulan edustaja ei malttanut väistellä, joten kehätuomari joutui laskemaan lukua kahdesti ja puhalsi pelin poikki espoolaisen eduksi jo avauserän loppusekunneilla.

Alfred Hoxha kohtasi D-junnujen 36-kiloisissa isäntäseuran Donart Xhaferin. Tamperelainen kävi ahnaasti päälle ja Alfred haki osumia etenkin vastaiskuillaan. Kahden lahjakkaan pojan reipashenkinen kamppailu päättyi lopulta ratkaisemattomaan.

Abdelsalam El Gendy ja Hanad Ibrahim saivat loistavaa sparrivastusta TVS:n kokeneista ja menestyneistä C-junioreista Richard Grönforsista ja Diar Sarsenbayevista. Tatu Maunu puolestaan sai kolme erää mainiota sparriseuraa painoluokkaa isommasta ja kokeneemmasta Kuopion Riennon A-juniori Bogdan Aliamovista. Kilpailuissa käytiin kaikkiaan 18 kilpaottelua. Kehähaiden koutsina ahersi Petteri Maunu.