Kehähaille kolme mitalia potkunyrkkeilyn SM-kisoista

Emmi, Sara ja Amin osallistuivat viikonloppuna ensimmäisiin potkunyrkkeilyn SM-kisoihinsa

Espoon Kehähaiden potkunyrkkeilijät saalistivat viikonloppuna Iisalmessa kolme mitalia potkunyrkkeilyn K1 SM-kisoista. Kehähaiden joukkueessa iskivät Emmi Saarela, Amin Modabberian ja Sara Nurmi. Kaikki osallistuivat potkunyrkkeilyn SM-kisoihin ensimmäistä kertaa.

Emmi Saarela kohtasi 56-kiloisten välierissä Jigotain Taija Savolaisen. Saarela teki rajusti töitä, mutta kokeneempi Savolainen vei selvemmillä alapotkuosumillaan ottelun hiuksenhienosti nimiinsä. Näin Emmin saldoksi tuli pronssimitali.

Amin Modabberian sai 71-kiloisten loppuottelussa vastaansa Turun Kontaktikarateseuran Atte Kähärin. Amin vei ensimmäisen erän nimiinsä, mutta loukkasi nenänsä ottelun tuoksinnassa ja joutui jättämään ottelun kesken erätauolla. Amin sijoittui täten hopealle.

Sara Nurmi otti 52-kiloisten välierissä mittaa GB Gymin Noora Al-Saffusta. Reilusti kokeneempi nuorten EM-kultamitalisti ja MM-pronssimitalisti oli Saran uran toistaiseksi kovin vastustaja. Sarallakin oli ottelussa hetkensä, mutta Noora vei ottelun selkeästi nimiinsä ja palkittiin lopulta kisojen parhaana naisottelijana. Sara sijoittui pronssille.

Michael Bäckman ahersi kisoissa Kehähaiden koutsina ja Markku Nykänen uurasti tuomarina sekä autonkuljettajana.