Abba voitti Manilan Bravessa

Abdul käytti jälkitilanteen oivallisesti hyväkseen ja saalisti näyttävän kuristusvoiton

Espoon Kehähaiden ammattilaisvapaaottelija Abdul “Abba” Hussein voitti perjantaina ensimmäisen erän kuristuksella John Chris Cortonin. Ottelu käytiin Brave-organisaation otteluillassa Filippiinien Manilassa.

Kamppailijat aloittivat pystyssä muutamalla iskujenvaihdolla, joiden jälkeen Corton haki alasvientiä jaloista. Hussein käänsi tilanteen, mutta jäi jatkotilanteessa alle. Abba sai alta triangelin lähes kohdilleen, mutta vastustaja onnistui puolustuksessaan.

Corton pääsi triangelista jalkojen ohi sivuhallintaan ja kaivoi vahvasti käsilukkoa. Espoolainen tuli kuitenkin alta pois ja ottelu jatkui seinäpainilla häkkiä vasten. Abdul iski tulisesti polvilla clinchistä, mutta seuraavaksi vastustaja väläytti hienolla judoheitolla.

Espoolainen pomppasi kuitenkin nopeasti takaisin pystyyn ja kaivoi jälkitilanteesta tiukasti kädet vastustajansa kaulan ympärille ja puristi taputusvoiton jo avauserässä!

Abban kulmamiehinä Manilassa ahersivat Joni Salovaara ja Akram Hussein. Onnittelut hienosta voitosta koko tiimille!