Potkunyrkkeilyn peruskurssi huipentui vyökokeeseen

Potkunyrkkeilyn päättynyt peruskurssi jatkaa harjoittelua omana ryhmänään

Potkunyrkkeilyn tammikuussa alkanut peruskurssi huipentui keskiviikkona 13.3. keltaisen vyön kokeeseen. Ryhmän tiivis ja kurinalainen harjoittelu näkyi vyökokelaiden hyvänä teknisenä tasona. Kurssin pääpaino oli lajin perustekniikoissa, niiden soveltamiseen liittyvissä taitotasoa kehittävissä harjoitteissa sekä fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä.

Ryhmä jatkaa toistaiseksi treenaamista samoilla harjoitusajoilla omana ryhmänään ennen kuin heidät yhdistetään harrastajiin. Peruskurssin jälkeiseen harjoitteluun tuo monipuolisuutta moninaiset pariharjoitukset sekä uusien tekniikoiden harjoittelu. Tuntumaa kontaktiin aletaan hakea kontrolloitujen tehtäväharjoitteiden kautta.

Keltaisen vyön suorittivat:
Forsman Niclas
Frisk Mikko
Hoppania-Koivula Minna
Huttu Mimosa
Hällback Sofia
Korhonen Jyri
Riipinen Timi
Saarikko Aaro
Sanaksenaho Sampo
Tahkolahti Emil
Turpeenniemi Ville
Valtari Arttu
Ångerman Robin

Vyökokeet vastaanotti Suomen Potkunyrkkeilyliiton graduointivaliokunnan varapuheenjohtaja Petteri Maunu 6.dan.