Abdelsalam säväytti TUL-turnauksessa

Eslam nyrkkeili taidokkaasti viikonlopun TUL-turnauksessa

Espoon Kehähaiden Abdelsalam El Gendy nyrkkeili viikonloppuna nuorten TUL-turnauksessa Lahdessa. El Gendy ei saanut vastustajaa omassa ikäluokassaan C-junioreissa, joten hän siirtyi B-junioreiden sarjaan.

Abdelsalam El Gendy iski tiukan taiston 48-kiloisten välierissä Someron Voiman kolme vuotta vanhempaa Artturi Petshujevia vastaan. Ottelu päätyi lopulta tasapisteisiin ja tuomareiden piti äänestää voittaja. Otteluvoitto matkasi tällä kertaa Somerolle hajaäänin 3-2. Artturi voitti lopulta koko sarjan, kun hän kukisti loppuottelussa Jyväskylän Oliver Liposen kaikin tuomariäänin 5-0.

Onnittelut Abdelsalamille räväkistä otteista! Tasaväkinen taisto ikäluokkaa ylempänä enteilee menestyksekästä tulevaisuutta.

Espoon Kehähaiden valmentajana kisareissulla toimi Petteri Maunu ja teknisenä avustajana ahersi Tatu Maunu.