Ilias Laguir avasi kisavuoden vakuuttavasti

Espoon Kehähaiden Ilias Laguir esitteli lauantaina osaamistaan laajalla rintamalla

Espoon Kehähaiden vapaaottelija Ilias Laguir kilpaili lauantaina menestyksekkäästi Suomi MMA Cupissa Helsingissä. Ilias sai A-junioreiden 61,2-kiloisten ottelussa vastaansa Hipkon Timotei Lungrenin.

Lungren aloitti ottelun vauhdikkaasti, tuli eteenpäin ja yritti osua potkuillaan. Ilias Laguir sai kuitenkin nopeasti kiinni rytmistä, hallitsi etäisyyttä ja osui vastustajaansa selkeämmin lyönti- ja potkutekniikoillaan.

Taiston ensimmäinen kaato tuli Laguirin vahvasta alapotkusta vastustajansa tukijalkaan. Ottelu jatkui tämän jälkeen kuitenkin pystystä. Espoolainen hyökkäsi erän lopulla vartaloon ja horjutti vastustajaansa, joka väsyi selkeästi. Ilias potkaisi erän lopuksi vielä Lungrenia tukijalkaan ja jatkoi tällä kertaa painilla matossa.

Toisessa erässä espoolainen jatkoi vahvaa etäisyyden hallintaa, hyvää liikettä ja osui selvemmin pystytekniikoilla. Ilias horjutti jälleen vastustajaansa vartalohyökkäyksillä ja kaatoi tämän tyylikkäästi. Lungren kääsi matossaselän, josta espoolainen kaivoi nopeasti takakuristuksen kohdilleen ajassa 1.33.

Kilpailuissa oli yhteensä kahdeksan ottelua. Espoon Kehähaiden valmentajina ahersivat Joni Salovaara, Akram Hussein ja Abdul Hussein.