Kehähaiden nyrkkeilijöille kaksi sarjavoittoa Tallinnan avoimissa

Antton, Rasse ja Eslam iskivät viikonloppuna Lasnamäen Spordikompleksissa Tallinnan avoimissa mestaruuskilpailuissa

Espoon Kehähaiden nyrkkeilijät iskivät viikonloppuna Tallinnan avoimissa mestaruuskilpailuissa Virossa. Kehään nousivat Antton Korpas, Rasmus Hatanpää ja Abdelsalam El Gendy.

Antton Korpas nousi espoolaisista ensimmäisenä kehään. Antton sai A-junioreiden 69-kiloisten välierissä vastaansa Maksim Ljubimovin, joka edusti viime vuonna Viroa nuorten EM-kilpailuissa. Kotikehän nyrkkeilijä liikkui hyvin, mutta Korpas vei ensimmäisen erän nimiinsä terävillä hyökkäyksillään. Tasainen toinen erä puolestaan kirjattiin kovemmalla työmoraalilla iskeneen Ljubimovin nimiin. Antton Korpas lisäsi pökköä pesään kolmannessa erässä, mutta sai tällä kertaa tyytyä pistetappioon kaikin tuomariäänin. Näin ollen Anttonin sai kotiinviemisinään pronssimitalin.

Abdelsalam El Gendy iski C-junioreiden 46-kiloisten sarjassa, jossa oli kolme osanottajaa. Espoolainen sai tyytyä yhteen otteluun sillä hänelle annettiin vapaa-arpa ensimmäiselle kierrokselle. Abdelsalam sai sunnuntain loppuottelussa vastaansa Viron Roman Kurmin, joka oli voittanut välieränsä pistein. Espoolainen otti alusta alkaen keskikehän haltuunsa ja rytmitti ottelua määrätietoisesti. Teräväotteinen El Gendy ahdisti vastustajansa toistuvasti köysiin, joten kehätuomari keskeytti ottelun ensimmäisen erän lopulla. Abdelsalamin kaulaa ripustettiin kamppailun päätteeksi komea kultamitali.

Rasmus Hatanpää kohtasi B-junnujen 50-kiloisten suorassa finaalissa Viron Deniss Truktanovin. Pitkänhuiskea espoolainen osoittautui hankalaksi vastustajaksi kotikehän ottelijalle. Truktanov kävi päälle kuin höyryjuna, mutta Soukan snaipperi hallitsi oivallisesti etäisyyttä. Rasmus iski vastustajansa kertaalleen luvullekin ja oli osuvaisempi kaikissa kolmessa erässä. Täysiaikainen ottelu oli vauhdikas, mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Rasmus vei loppuottelun ja kultamitalin ansaitusti nimiinsä kaikin tuomariäänin 5-0.

Joukkueen kulmamiehenä toimi Petteri Maunu ja teknisenä avustajana ahersi Tatu Maunu. Kehähaiden nyrkkeilijöiden seuraava etappi on nuorten TUL-turnaus, joka isketään Lahdessa helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna.