Abdul Hussein iski voittoon Etelä-Afrikassa

Abdul Hussein toteutti ottelutaktiikkansa mainiosti

Espoon Kehähaiden ammattilaisvapaaottelija Abdul “Abba” Hussein kilpaili lauantaina 8. joulukuuta Etelä-Afrikan Sun Cityssä. Abba sai 125-paunaisten ottelussa vastaansa Etelä-Afrikkassa asuvan ja Zimbabwesta lähtöisin olevan Sylvester Chipfumbun.

Abdul otti ottelutaktiikkansa mukaisesti vastustajaltaan tilan pois. Espoolainen ahdisti Chipfumbua alasvienneillä pakottaen tämän puolustuskannalle. Hyvänä pystyottelijana tunnettu isäntämaan edustaja joutui puolustuskannalle ja Abdul puolestaan haki voittoon tarvittavat osumat.

Abba ei onnistunut viemään vastustajaansa mattoon, mutta painipelote riitti viemään ottelun espoolaisen haluamaan kaavaan ja Hussein voitti kaikki erät. Voitto matkasikin Suomeen kaikin tuomariäänin.

Ottelu käytiin Brave 19 -tapahtumassa ja kyseessä oli Abban Brave-sopimuksen toinen ottelu. Abdulin kulmamiehenä kilpailuissa toimi Akram Hussein.

Tulokset > > >