Jamballe hopeaa Cagen pääottelussa

Jamba iski Cage 45 -ammattilaisillan pääottelussa

Espoon Kehähaiden vapaaottelija Janne “Jamba” Elonen-Kulmala iski lauantaina 24. marraskuuta Cage 45 -ammattilaisillan pääottelussa. Jamba sai Kulttuuritalon häkissä vastaansa Italian Davide Baneschin.

Elonen-Kulmala aloitti terävästi ja horjutti vastustajaansa jo ottelun alussa painavalla osumallaan. Janne pyrki hyödyntämään italialaisen horjahduksen jatkamalla hyökkäämistä. Baneschi onnistui kuitenkin sitomaan espoolaisen pystypainiin, jossa oteltiin valtaosa erästä. Elonen-Kulmala oli ottelijoista tarkempi pystyottelussa ja keräsi selkeämmin osumat, iskien nasevasti myös kyynärpäällä pystypainin lomassa. Italialaisen sai ainoat selkeät osumansa alapotkuillaan.

Toisessa erässä italialainen jatkoi entisestään eteenpäin tulemista ja Jamba yritti ajoittaa vastaiskujaan kohdilleen. Kumpikaan ei saanut selkeitä osumia ja erän puolivälissä päädyttiin jälleen seinälle pystypainiin. Janne päätti viedä italialaisen alas pudottamalla kahteen jalkaan. Jamba yritti aluksi ohittaa matossa Davide Baneschin jalkoja, mutta päätyi suljettuun guardiin. Espoolainen osui päältä kyynärpääiskullaan. Seuraavasta lyönnistä italialainen kuitenkin puikkasi komiokuristuksen Jannen ympäri ja tämä joutui vahvasta puolustamisesta huolimatta taputtamaan luovutuksen merkiksi vajaa puoli minuuttia ennen toisen erän loppua. Voitto matkasi italiaan triangelikuristuksella.